Zomer
- Lisa Koers
- 20 apr 2020
-
54views
Cote de boeuf blonde d'Aquitaine
Ingredienten: - Cote de bouef van ongeveer 1,5 kg (of groter of kleiner)- Vers gemalen peper - Fijn zeezout Benodigdheden: - BBQ met deksel - Kerntemperatuurmeter - Vleestang Bereidingswijze: Zoals je hierboven al ziet heb je niet veel nodig ...
- Lisa Koers
- 9 mrt 2020
-
240views
Zoete spareribs van de BBQ
Ingrediënten1 kg varkens spareribs 500 ml appelsap 200 gram Echte Boter van Erve Slendebroek 100 gram lichtbruine basterd suiker je favoriete rub je favoriete BBQ saus
BenodigdhedenBBQ met deksel Een flesje om mee te sprayen Aluminium folie Blokjes ...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
1101views
Wild zwijn bout
Een hele bout uit de oven, aan het spit of van de barbecue is een feest voor het oog. Met zo'n groot stuk vlees waan je ook jezelf als een wilde. ...