Zomer

Sloppy Joe

Sloppy Joe Dit typisch Amerikaanse en waanzinnig lekkere broodje móét je een keer geproefd hebben. Bedacht door ene Joe uit Iowa die het gehakt 'sloppy' maakte door er tomatensaus doorheen te mengen. Het geheel heeft wel wat weg van de ...

Bistecca alla Fiorentina

De koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: Bistecca alla Fiorentina Bistecca alla Fiorentina, de koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: een T-bone steak die wordt gebakken op een grill en vuurrood in reepjes wordt geserveerd. Bistecca ...

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer ...

Coq au vin met kippendijen

Coq au vin met kippendijen Voor het traditioneel Franse recept Coq au vin kun je in principe alle delen van de kip gebruiken, of zelfs een hele kip. Wij gaan voor kippendijen van onze Gildehoen, heerlijk zacht, dus perfect om te stoven! ...

Geschnetzeltes

Met simpele filetlapjes maak je de lekkerste gerechten, zoals het Oostenrijkse 'Geschnetzeltes'. Geschnetzeltes betekent letterlijk 'in reepjes gesneden vlees', in dit geval heerlijk malse biologische filetlapjes van varken. Voeg hier ...

Thaise kipsaté

Een kipspiesje is de grote favoriet op de barbecue. Bijna iedereen houdt ervan en het kost weinig moeite om te maken. Wij gebruiken voor kipspiesjes graag kip van antibioticavrije Gildehoen. De Gildehoen is namelijk een duurzaam stukje pluimveevlees, ...

De perfecte reebiefstuk

De maand mei is voor de jager de maand waarin het beheer op de reebok, ook wel meibok genoemd, van start gaat. Ree is volgens ons het mooiste en meest malse stukje wild. Lees hier hoe je de perfecte reebiefstuk ...

Rib roast op de BBQ

Rib roast wordt in de V.S. 'prime rib' genoemd, omdat dit stuk gesneden wordt uit de 'primal', daar waar de mooiste steaks ...

Sukade op de BBQ

Sukade is niet alleen ideaal om te stoven, maar kan ook als een steak worden gegrild! Sukade wordt op deze manier ook wel flat iron steak genoemd. ...

Brisket op de BBQ

Voor de echte BBQ-fanaat! Ook wel bekend als klapstuk of borststuk. Heerlijk om lekker lang te garen op de barbecue of in de ...
Producten 21-30 van 43
Toon per pagina