Zomer
- Jager&Boer
- 16 aug 2021
-
329views
Sloppy Joe
Sloppy Joe
Dit typisch Amerikaanse en waanzinnig lekkere broodje móét je een keer geproefd hebben. Bedacht door ene Joe uit Iowa die het gehakt 'sloppy' maakte door er tomatensaus doorheen te mengen. Het geheel heeft wel wat weg van de ...
- Jager&Boer
- 10 aug 2021
-
63views
Bistecca alla Fiorentina
De koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: Bistecca alla Fiorentina
Bistecca alla Fiorentina, de koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: een T-bone steak die wordt gebakken op een grill en vuurrood in reepjes wordt geserveerd.
Bistecca ...
- Renska Katers
- 29 jul 2021
-
391views
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer ...
- Renska Katers
- 27 jul 2021
-
4283views
Coq au vin met kippendijen
Coq au vin met kippendijen
Voor het traditioneel Franse recept Coq au vin kun je in principe alle delen van de kip gebruiken, of zelfs een hele kip. Wij gaan voor kippendijen van onze Gildehoen, heerlijk zacht, dus perfect om te stoven!
...
- Jager&Boer
- 20 jul 2021
-
427views
Geschnetzeltes
Met simpele filetlapjes maak je de lekkerste gerechten, zoals het Oostenrijkse 'Geschnetzeltes'. Geschnetzeltes betekent letterlijk 'in reepjes gesneden vlees', in dit geval heerlijk malse biologische filetlapjes van varken. Voeg hier ...
- Lisa Koers
- 27 jun 2021
-
34views
Thaise kipsaté
Een kipspiesje is de grote favoriet op de barbecue. Bijna iedereen houdt ervan en het kost weinig moeite om te maken. Wij gebruiken voor kipspiesjes graag kip van antibioticavrije Gildehoen. De Gildehoen is namelijk een duurzaam stukje pluimveevlees, ...
- Renska Katers
- 20 mei 2021
-
6672views
De perfecte reebiefstuk
De maand mei is voor de jager de maand waarin het beheer op de reebok, ook wel meibok genoemd, van start gaat. Ree is volgens ons het mooiste en meest malse stukje wild. Lees hier hoe je de perfecte reebiefstuk ...
- Renska Katers
- 5 mei 2021
-
128views
Rib roast op de BBQ
Rib roast wordt in de V.S. 'prime rib' genoemd, omdat dit stuk gesneden wordt uit de 'primal', daar waar de mooiste steaks ...
- Renska Katers
- 21 apr 2021
-
292views
Sukade op de BBQ
Sukade is niet alleen ideaal om te stoven, maar kan ook als een steak worden gegrild! Sukade wordt op deze manier ook wel flat iron steak genoemd. ...
- Renska Katers
- 5 apr 2021
-
169views
Brisket op de BBQ
Voor de echte BBQ-fanaat! Ook wel bekend als klapstuk of borststuk. Heerlijk om lekker lang te garen op de barbecue of in de ...