Stoofpot
- Jager&Boer
- 15 nov 2021
-
354views
Jachtschotel
JachtschotelDe oorsprong van dit gerecht is eigenlijk al vrij makkelijk te herleiden uit naam, wanneer de jager thuis kwam van een dag hard werken stond er vaak een echte jachtschotel voor hem klaar. Een voedzame en stevige maaltijd met ...
- Jager&Boer
- 12 okt 2021
-
555views
Heerlijke Hongaarse Goulash
Wat is Goulash?
Goulash is een heerlijk Hongaars stoofgerecht, van oorsprong ontstaan bij de runderherders en dus bereid met rundvlees (Het zou evt ook kunnen met varken).
Ingrediënten 2/3 personen:
500 g riblappen (Gesneden in blokjes)
1.5 ...
- Jager&Boer
- 5 okt 2021
-
534views
Draadjesvlees dat smelt op je tong!
Wie draadjesvlees niet kent, weet niet wat hij of zij mist! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, dat smelt op je tong. Het kost wat tijd maar dat is het helemaal waard!
Ingrediënten 3 personen:
450 gram magere runderlappen45 gram boterZout ...
- Jager&Boer
- 16 sep 2021
-
1934views
Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten
Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook ...
- Renska Katers
- 15 sep 2021
-
1035views
Stoofpot van hert
Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult!
...
- Lisa Koers
- 14 sep 2021
-
1272views
Straffe Wildzwijnstoof
Straffe Wildzwijnstoof
Een heerlijk recept van te maken namelijk, procureur van wild zwijn. Procureur is de nek van het wild zwijn zonder bot. Een mooi doorregen stuk vlees dat mals is en vol van smaak!
Benodigdheden:1 kg Wildzwijn procereur150 ...
- Renska Katers
- 29 jul 2021
-
389views
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer ...
- Renska Katers
- 27 jul 2021
-
4218views
Coq au vin met kippendijen
Coq au vin met kippendijen
Voor het traditioneel Franse recept Coq au vin kun je in principe alle delen van de kip gebruiken, of zelfs een hele kip. Wij gaan voor kippendijen van onze Gildehoen, heerlijk zacht, dus perfect om te stoven!
...
- Lisa Koers
- 5 nov 2019
-
1390views
Hazenpeper
Herfst en winter vragen om heerlijke warme stoofpotten voor een gezellige avond aan tafel.Hazenpeper is een eeuwenoud recept wat hier heel goed van pas ...