BBQ ALARM!  Nu al het barbecuevlees 15% korting!

Blog & Recepten

Wild zwijn rollade

Wild zwijn rollade Wild zwijn heeft een uitgesproken wild smaak en is heerlijk om bijvoorbeeld te verwerken in een rollade. Vlees van wild zwijn is magerder dan gewoon varkensvlees, en gekocht bij Jager&Boer ook nog met ECHT wild keurmerk. Dit ...

Rib fingers van Jager&Boer collega Cees

Rib fingers van Jager&Boer collega Cees Om je vingers bij af te likken, deze rib fingers. Krokant van buiten, zacht en sappig van binnen. Onze collega Cees hebben we na lang zeuren zover gekregen dat hij zijn recept met ons deelde. Bleek het ...

Pannenkoeken met wildstoof

Pannenkoeken met wildstoof Combineer de zoete smaak van pannenkoek met het magere vlees van wild. Laat je verrassen!   Dit heb je nodig voor 8 pannenkoeken: 250 g bloem 500 ml melk 2 biologische eieren 1 appel 1 tl kaneel Snufje ...

Varkenshaas spiesjes met rabarbersalsa

Varkenshaas spiesjes met rabarbersalsa Varkenshaas, vlees afkomsting van de rug, is het meest malse stukje vlees van het varken. Je maakt er heerlijke saté of spiesjes van, zoals in dit recept met sinaasappel, gember en ketjap. Voeg er de ...

Lamsrack met chimichurri

Lamsrack met chimichurri Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. En dat proef je terug in de smaak die heerlijk zacht ...

Hoe maak je zelf de lekkerste hamburger?

Hoe maak je zelf de lekkerste hamburger? Natuurlijk maak je de lekkerste burgers helemaal zelf. Dat kan met rundergehakt, maar je kunt ook eens kiezen voor gehakt van zwijn. Het gehakt van wild zwijn is mager, fijn gemalen en 100% natuurlijk zonder ...

Wild Wellington met zuurkool

Wild Wellington met zuurkool Iedereen kent het klassieke gerecht Beef Wellington wel; rundvlees in een bladerdeegjasje. Daarop hebben wij een nieuwe variant gemaakt, eentje die budgetvriendelijk is en extra bijzonder wordt door vlees van wild zwijn ...

Koolhydraatarme ovenschotel met kipdij, witlof en venkel

Koolhydraatarme ovenschotel met kipdij, witlof en venkel Bij het keto-dieet laat je zoveel mogelijk de koolhydraten achterwege. Dus weg met brood, pasta, aardappelen en rijst. 'Keto' staat voor Ketogeen dieet, een extreme vorm van het ...

Bone broth zelf maken

Bone broth zelf maken Voor zelfgemaakte bouillon kun je botten gebruiken van bijv. rund, varken, kalf, lam, kip en wild. Zorg ervoor dat je naast botten waar vlees aan zit (ribben, sucade en bijv. ossestaart) ook botten gebruikt met kraakbeen, zoals ...

Gestoofde runderschenkel

Gestoofde runderschenkel Runderschenkel is een platte schijf afkomstig uit de poot van een rund. De schenkel met bot en merg is ideaal voor in de soep, om bouillon van te trekken of om te verwerken in een stoofgerecht. Met dit recept zet je ...
Producten 81-90 van 151
Toon per pagina