Blog & Recepten

Recept gehaktballen van oma

Recept gehaktballen van oma Typisch ouderwetse gehaktballen naar grootmoedersrecept. Voor heerlijk smeuïge en zachte gehaktballen gebruik je vetter gehakt zoals gemengd of half-om-half gehakt en met dit recept kunnen ze niet mislukken.   ...

Malse haasbiefstuk

Malse haasbiefstuk Heb je zin in een heerlijk mals biefstukje? Dan is een haasbiefstuk, ofwel biefstuk van de haas van het rund, echt iets voor jou! Haasbiefstuk is de meest malse, sappige en magere biefstuksoort die we kennen en wordt ook wel ...

Lente lamsburgers van Francesca Kookt

Lente lamsburgers van Francesca Kookt Ze is dol op eten en maakt de meest heerlijke maaltijden, maar wel die door iedereen (ja echt iedereen!) te bereiden zijn: Francesca kookt. Ze houdt van bijzonder simpel waarbij ze met prachtige producten ...

BBQ paasmenu

BBQ paasmenu Als je het ons vraagt kan de barbecue altijd aan. Zomer of winter; het maakt ons niets uit! En dus ook met Pasen. Terwijl je jouw gasten laat genieten van een heerlijke kalfsvitello vooraf, laat je ondertussen de barbecue zijn werk doen ...

Wild paasmenu

Wild paasmenu Zeg je wild, dan denken veel mensen aan het najaar of de Kerst. Maar wat veel mensen niet weten is dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is. Dus ook met Pasen kun je wild prima op het menu zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ...

Lamsrack van de barbecue

Lamsrack van de barbecue Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Het lamsvlees van EcoFields dat je bij ons koopt is ...

Hertencarpaccio met truffelkaas

Hertencarpaccio met truffelkaas Wist je dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is? Zo ook deze heerlijke hertencarpaccio. Hertenvlees is heerlijk mager wild dat fijn van structuur is. Een overheerlijke hertencarpaccio met truffelkaas heb je ...

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato Vitello Tonnato is echt een typisch Italiaans voorgerecht, super makkelijk te maken (in nog geen 15 minuten) en zo lekker! Trakeer je gasten en jezelf met een heerlijk broodje vitello tonnato bij de lunch of als fantastisch ...

Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher

Pudding volgens recept van boerin Roelien Visscher, de boerin van Erve Slendebroek Dit feestelijke dessert is afkomstig uit het Midden-Oosten, maar eenvoudig zelf te maken dankzij het recept van een van onze boerinnen. De romige pudding is simpel om ...

Wild zwijn rollade

Wild zwijn rollade Wild zwijn heeft een uitgesproken wild smaak en is heerlijk om bijvoorbeeld te verwerken in een rollade. Vlees van wild zwijn is magerder dan gewoon varkensvlees, en gekocht bij Jager&Boer ook nog met ECHT wild keurmerk. Dit ...
Producten 71-80 van 150
Toon per pagina