NU €5.- KORTING OP ONS VOORDEEL VLEESPAKKET! 

Winter

  1. Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney

    Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney

    Een broodje warm vlees wordt extra bijzonder met een biefstuk van edelhert, vlees dat rechtstreeks afkomstig is van de Veluwe. Deze edelherten hebben vrij rondgelopen en zijn het schoolvoorbeeld van hoe scharrelvlees er in onze ogen uit zou moeten zien. Dieren die zorgen voor hun eigen eten, opgroeien in hun natuurlijke omgeving, zonder inmenging
  2. Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel

    Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel

    Met de overgang naar de herfst mogen de heerlijke wildgerechten niet op tafel ontbreken. Toch zijn sommige mensen terughoudend met het bereiden van wild. Bang om het te verpesten? Of is het misschien niet vaak genoeg gedaan om er vertrouwd mee te raken? Hoe het ook zij, het bereiden van wild is echt niet moeilijk!  Hoe je een goede hertenbiefstuk
  3. Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney

    Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney

    Eend is een echte klassieker en doet het altijd goed bij de maaltijd. Rijk van smaak en heerlijk sappig. Veel malser dan bijvoorbeeld kipfilet en dat komt door de vetrand die eendenborst heeft. Door die vetrand mooi krokant te bakken krijgt de eendenborst een zoute bite. Met zelfgemaakte pruimenchutney is de eendenborst op zijn allerlekkerst. En
  4. Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn

    Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn

    Met deze stamppot hinken we op twee seizoenen. De stamppot van rucola en zongedroogde tomaten smaakt naar de zomer. De verse worst van wild zwijn is echter een hele duidelijke hint naar de herfst en winter. Wie had gedacht dat die twee zo goed te combineren zijn?! De verse worst van wild zwijn is een echte aanrader voor iedereen die nog niet zo’
  5. Vitello Tonnato

    Vitello Tonnato

    Vitello Tonnato Vitello Tonnato is echt een typisch Italiaans voorgerecht, super makkelijk te maken (in nog geen 15 minuten) en zo lekker! Trakeer je gasten en jezelf met een heerlijk broodje vitello tonnato bij de lunch of als fantastisch voorgerecht! Wat is vitello tonnato eigenlijk? Simpel. Dat is het. Want als er een volk op de wereld is dat
  6. Wild zwijn rollade

    Wild zwijn rollade

    Wild zwijn heeft geen bijzonder uitgesproken wildsmaak, is onzettend veelzijdig en een stuk magerder dan varkensvlees. Dit recept met wild zwijn rollade van écht wild, is ideaal voor een feestelijke avond!

  7. Wild Wellington met zuurkool

    Wild Wellington met zuurkool

    Wild wellington met zuurkool Iedereen kent het klassieke gerecht Beef Wellington wel. Daarop hebben wij een nieuwe variant gemaakt, budgetvriendelijk en lekker met wild zwijn, en wat is deze wild wellington met zuurkool en wild zwijn rookworst in bladerdeeg lekker! De zuurkool is door de toevoeging van een beetje crème fraiche lekker romig en de
  8. Bone broth zelf maken

    Bone broth zelf maken

    Oma maakte het vroeger altijd zelf, échte bouillon van botten! Superhandig om op voorraad te hebben in de vriezer en stukken beter en lekkerder dan een bouillonblokje. Zelf bottenbouillon is allesbehalve moeilijk, je moet er alleen even de tijd voor nemen. De bouillon moet zeker 18 uur sudderen, maar hoe langer hoe beter in dit geval. Laat je het 72 uur op het vuur staan, dan heb je een geweldig smaakvolle en krachtige bone broth!

    Zelfgemaakte bottenbouillon is een boost voor je weerstand en tevens goed voor je darmen. Je bone broth zit vol met belangrijke voedingsstoffen als aminozuren en mineralen.

  9. Gestoofde runderschenkel

    Gestoofde runderschenkel

    Schenkel is afkomstig van de bovenpoot van het rund en bestaat uit vlees en merg. Runderschenkel is vooral geschikt om een krachtige bouillon van te trekken of om een stoofschotel mee te maken. Wat dacht je van een heerlijk zachte Ossobucco van rund met gegrilde sla!

  10. Kippenlevers met Stroganoffsaus

    Kippenlevers met Stroganoffsaus

    Kippenlevertjes zijn ontzettend veelzijdig en verrassend lekker. Probeer dit ouderwetse orgaanvlees eens met een heerlijke Stroganoffsaus!     Wat heb je nodig voor 4 pers:roomboter 500 gram kippenlevers1 ui3 teentjes knoflook 1 rode paprika1 bakje champignons1/2 courgette1 blikje tomatenpuree1 el paprikapoeder200 ml.

Producten 1-10 van 44

Toon per pagina