Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Winter

  1. Een winters broodje wildburger

    Een winters broodje wildburger

    Een snel broodje hamburger met de smaak van winter: dat is deze burger van wild zwijn en hert met appel en zuurkool. De zuurkool maakt het fris terwijl de appel zorgt voor een warme zoete smaak. De mosterdmayonaise geeft een beetje pit en de plakjes ontbijtspek maken het tot een heerlijk hap. Lekker voor op een luie zondag, of gewoon door de week.
  2. Hertengehaktballen met spruitenstamppot

    Hertengehaktballen met spruitenstamppot

    Waarschijnlijk heb je weleens gehaktballen van rundvlees of varkensvlees gegeten en wellicht ook van kipgehakt. Maar probeerde je ook al eens gehaktballen van hertengehakt? Het is misschien minder voor de hand liggend, maar een echte aanrader. Door zijn typische wildsmaak zijn deze gehaktballen bijzonder verrassend en helemaal passend bij de tijd
  3. Stoofvlees van wild

    Stoofvlees van wild

    De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden! Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de Veluwe. We maken deze wildstoof namelijk van wildpoulet van mooi gesneden stukjes vlees van ree, hert en wild zwijn. Na een
  4. Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney

    Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney

    Een broodje warm vlees wordt extra bijzonder met een biefstuk van edelhert, vlees dat rechtstreeks afkomstig is van de Veluwe. Deze edelherten hebben vrij rondgelopen en zijn het schoolvoorbeeld van hoe scharrelvlees er in onze ogen uit zou moeten zien. Dieren die zorgen voor hun eigen eten, opgroeien in hun natuurlijke omgeving, zonder inmenging
  5. Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel

    Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel

    Met de overgang naar de herfst mogen de heerlijke wildgerechten niet op tafel ontbreken. Toch zijn sommige mensen terughoudend met het bereiden van wild. Bang om het te verpesten? Of is het misschien niet vaak genoeg gedaan om er vertrouwd mee te raken? Hoe het ook zij, het bereiden van wild is echt niet moeilijk!  Hoe je een goede hertenbiefstuk
  6. Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney

    Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney

    Eend is een echte klassieker en doet het altijd goed bij de maaltijd. Rijk van smaak en heerlijk sappig. Veel malser dan bijvoorbeeld kipfilet en dat komt door de vetrand die eendenborst heeft. Door die vetrand mooi krokant te bakken krijgt de eendenborst een zoute bite. Met zelfgemaakte pruimenchutney is de eendenborst op zijn allerlekkerst. En de
  7. Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn

    Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn

    Met deze stamppot hinken we op twee seizoenen. De stamppot van rucola en zongedroogde tomaten smaakt naar de zomer. De verse worst van wild zwijn is echter een hele duidelijke hint naar de herfst en winter. Wie had gedacht dat die twee zo goed te combineren zijn?! De verse worst van wild zwijn is een echte aanrader voor iedereen die nog niet zo’
  8. Vitello Tonnato

    Vitello Tonnato

    Vitello Tonnato Vitello Tonnato is echt een typisch Italiaans voorgerecht, super makkelijk te maken (in nog geen 15 minuten) en zo lekker! Trakeer je gasten en jezelf met een heerlijk broodje vitello tonnato bij de lunch of als fantastisch voorgerecht! Wat is vitello tonnato eigenlijk? Simpel. Dat is het. Want als er een volk op de wereld is dat
  9. Wild zwijn rollade

    Wild zwijn rollade

    Wild zwijn heeft geen bijzonder uitgesproken wildsmaak, is onzettend veelzijdig en een stuk magerder dan varkensvlees. Dit recept met wild zwijn rollade van écht wild, is ideaal voor een feestelijke avond!

  10. Wild Wellington met zuurkool

    Wild Wellington met zuurkool

    <p>Iedereen kent het klassieke gerecht Beef Wellington wel; rundvlees in een bladerdeegjasje. Daarop hebben wij een nieuwe variant gemaakt, eentje die budgetvriendelijk is en extra bijzonder wordt door vlees van wild zwijn te gebruiken. En wat is deze Wild Wellington met zuurkool en wild zwijn rookworst in bladerdeeg lekker! Een heerlijk en

Producten 1-10 van 47

Toon per pagina